FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

На виконання наказу міськво від 01.11.21. №367-аг «Про проведення Місячника Безпеки життєдіяльності в закладах освіти в режимі онлайн в 2021 році» в ЗЗСО №2 проведено:

1. Методичний круглий стіл «Безпека понад усе!», на якому було звернено увагу на питання кібербезпеки та профілактики кібербулінгу в соціальних мережах.

2. Виховні години спілкування із хвилинками безпеки в режимі онлайн під час навчання з використанням дистанційних технологій (5-11 класи). В рамках виховних годин проводилися онлайн-виставки малюнків на тему «ДСНС очима дітей», «Обери життя», «Будь обережним». Учні молодших класів створили виставку малюнків «Безпека в домі» та «Безпека на дорозі»

3. На уроках словесності в режимі онлайн проводилися навчальні диктанти про правила поведінки поблизу водоймищ, під час подорожі до лісу, при виявленні маловідомих предметів та ін.

4. 19 листопада здобувачі освіти долучилися до участі у Національному уроці з безпеки дорожнього руху.

5. Увагу безпеці харчування приділили учні 10-А класу (кл. кер. Нікуліна Ю.І.) на виховній годині «Здорове харчування у житті сучасної людини».

6. Вчитель інформатики Нікітіна О.С. з учнями 6-А класу розробили груповий проєкт та кросворд, присвячені питанням безпеки життєдіяльності.

7. Вихователі ГПД провели зі своїми вихованцями низку тематичних бесід у «Школі безпеки».

Адміністрація школи дякує усім за плідну роботу та творчу співпрацю. Бережіть себе, своїх рідних, дбайте про безпеку власну та оточуючих!

/Files/images/02021/12/IMG-b968b786a428a5d3f86a2e1f05d7bcf6-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 44