FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

04.12.2018 на нараду при директорові завітали почесні гості

04.12.2018 на нараду при директорові завітали почесні гості: заступник міського голови Дойнова Ю.В., помічник депутата міської ради Байдали В.В. Губенко В.О., голова міської організації профспілки працівників освіти і науки України Моненко Н.В., представник волонтерської організації «Наші Атланти», випускниця школи Омельченко А.І.

Директор школи Мелай Р.В. зазначила, що ЗОШ № 2 перейшла важливий рубіж – 95 років від дня заснування і впевнено крокує до 100-річного ювілею. Школа – це не тільки стіни, насамперед, це дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь. Це педагоги, хто щодня сіють зерна доброго, розумного, вічного, і ті кого вже немає сьогодні, але завжди живуть вони в пам’яті учнів та колег. Це сотні талановитих випускників, які прославляють школу й місто на теренах країни й зарубіжжя. Найважливіші в школі – діти, яким ми вдячні за те, що разом з ними щомиті відкриваєш щось нове у житті. Школі не можна без батьків. Тісний зв’язок з ними, спілкування дають можливість ефективно вирішувати важливі питання навчання та виховання дітей.

Мелай Р.В. виразила подяку міській владі, відділу освіти за матеріальну підтримку. У нас з’явилися: новий комп’ютерний клас, телевізори в початковій школі, чотири проектори, ноутбуки, мультимедійна дошка, мікроскоп. Це й матеріальна допомога в ремонтних роботах, оновлений фасад школи, дидактичні матеріали, нові меблі для НУШ та багато іншого.

Заступник міського голови Дойнова Ю.В. привітала колектив школи та нагородила педагогів почесними грамотами та подяками міського голови Чепурного В.П. та грамотами відділу освіти.

Підхопила естафету добрих побажань голова міської організації профспілкиМоненко Н.В., яка подарувала школі сертифікат на 1000 гривень.

Від імені депутата міської ради Байдали В.В. педагогів школи привітала Губенко В.О. та передала величезний іменинний торт.

Прийшла виразити подяку від себе та сина Олексія, який відстоює незалежність України, Омельченко А.І. та розповіла історію портрета, що було вирішено подарувати школі на ювілей.

Висловити подяку гостям прийшли учні початкових класів та мати учня 2-Б класу Кочерги Семена, Кочерга М.Д., яка зазначила, що школа як мати зустрічає та проводжає своїх учнів у життя, тому важливо пам’ятати її. Жінка подарувала присутнім пісню «Мати».

Завершився святковий ювілей відео поздоровленням випускника школи, учасника «Х фактору» Волканова Дмитра.

Більше фото за посиланням:wym-1544104062757

Кiлькiсть переглядiв: 99