FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

З Ювілеєм, люба школо!

30.11.2018 ранок у школ і розпочавсяя скравими привітаннями та щирими побажаннями для всіх учасників освітнього процесу. Учні 8-А та 11-А класу дарували яскравий настрій разом з ляльками-великанами Нюшою (Іващенко Денисом) та пандою (КостиряДанилом). О 8.00 пролунав ювілейний дзвоник, який розпочав святкові виховні години у 1-11 класах. А надали його найстарша учениця школи, заслужений учитель України Беленченко Валентина Анастасівна та наймолодша першокласниця Гавриляста Софійка. Учні школи об’єдналися у виконанні Гімнуш коли.

Прийшли привітати колектив школи: депутати міської ради Безверхий Володимир Петрович та заступник начальника відділу освіти Безродня Жанна Віталіївна, які подарували кольоровий принтер та поздоровлення від випускника, народного депутата України Пономарьова О.С. Учні 2-А класу вручили гостям на щастя підкови та колоски мудрості, які проросли з зерняток знань, а Ксюша Кузнєцова заспівала пісню «Квітка душа».

Приємно вразили гостей й фотозони, зроблені руками вчителів, учнів та їх батьків, які розмістили по всій школі. Багато фотографій було зроблено у цей день і ми гадаємо, що вони теж стануть частиною історії школи.

У музеї школи працювала виставка «Школа крізьвіки». Екскурсії проводив вчитель історії Анисенко Дмитро Миколайович.

Незважаючи на погоду в школі панували тепло та затишок, що дозволяє називати школу другою домівкою. Хай щастить її мешканцям…

Кiлькiсть переглядiв: 163